IZI Services maakt hoofdzakelijk websites. Maar onze vakkennis van print, video, animaties, hosting, online software, enz. komt altijd goed van pas.

Websites en webdesign
Solide hosting, een goed webdesign en uitgekiende techniek... Dat is de inhoud van alle 'IZI Websites'. En natuurlijk kunt u met ons eigen IZI-CMS zelf uw site beheren.

Multimedia
Multimedia? Dat zijn bij IZI de projecten waarbij beweging, geluid en interactie een belangrijke rol spelen. Online games, animaties, video, flashbanners, enz

Print
Ter ondersteuning van een website/campagne. Huisstijlen, drukwerk, mokken bedrukken, enz

Overige diensten
Hosting, automatisering, streaming video, internetsecurity, en zo meer. En omdat we nogal enthousiast zijn over ons werk komen er eigenlijk steeds meer werkzaamheden bij.

Waarom IZI?
Omdat wij heel goed in ons werk zijn natuurlijk! Maar ook omdat wij een relatief klein bureau zijn waardoor de kosten laag kunnen blijven en de communicatie meer direct is.

Wij gebruiken bij alles wat we doen ons gezonde verstand in combinatie met veel ervaring
Samen met u komen we er wel achter wie uw doelgroep is en wat deze wil. En als u zo groot bent gegroeid dat u het niet meer weet, dan zoeken we het voor u uit.

Wij zijn klein, overzichtelijk, wendbaar, makkelijk benaderbaar

Gewoon bellen met de persoon die je wilt spreken. Een videowall van 25 vierkante meter, een bedrukte koffiemok of een website, het is allemaal geen probleem.

Wij zijn zeer pragmatisch in de aanpak van projecten
Doorzetten, het probleem ombuigen, linksom of rechtsom het doel bereiken dus!

Alle bovenstaande punten maken ons heel betaalbaar
Dat is logisch toch?

Alles kan altijd makkelijker, leuker en mooier. En daar streven wij naar. Met enthousiasme, techniek en creativiteit.